Verkkouutiset

Sebastian Tynkkynen: On päivänselvää, että Jussi Halla-aho on PS:n seuraava puheenjohtaja

Halla-aho on sekä maahanmuutto- että EU-kriittinen ehdokas, mikä Tynkkysen mukaan takaa hänen suosionsa puheenjohtajakisassa.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Perussuomalaisten nuorten entinen puheenjohtaja Sebastian Tynkkynen sanoo Uuden Suomen Puheenvuorossa Lännen Median kyselytuloksen viimeistään kertovan, että Jussi Halla-ahosta tulee perussuomalaisten seuraava puheenjohtaja ensi kesäkuussa.

– Jussi ei ole aloittanut kampanjaansa saati edes vahvistanut ehdokkuuttaan, ja tiskissä on jo 45,3 %:n tulos Soinia vastaan, Tynkkynen kirjoittaa.

Hänen mukaansa on tärkeää huomata, että kysely tehtiin puolueen kärkitoimijoille.

– Kun itse lähdin ehdokkaaksi puolueen varapuheenjohtajaksi 2015 puoluekokouksessa, kukaan puolue-eliitistä ei tukenut minua. Kenttämme on kauttaaltaan maahanmuuttokriittinen harvoja poikkeuksia lukuun ottamatta sekä EU-vastainen. Nämä teemat toin avoimesti esille. Vaalissa tulin valituksi murskaäänin puolueen varapuheenjohtajaksi, sillä puolueessamme nimenomaan kenttä pääsee äänestämään – jokaisella on äänioikeus, Tynkkynen sanoo.

Hänen mukaansa perussuomalaisissa riittää EU-kriittisiä kärkiehdokkaita, mutta Halla-aho on ainoa, joka on sekä maahanmuuttokriittinen että EU-vastainen.

– Kun Halla-aho ensin vahvistaa ehdokkuutensa, tekee kampanjansa ja sen jälkeen puoluekokouksessa monituhatjäseninen kenttä pääsee äänestämään (tämän gallupin muutaman sadan kärkitoimijan sijaan), on ihan päivänselvää, että Jussista tulee puolueen seuraava puheenjohtaja, Tynkkynen sanoo.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)