Verkkouutiset

Täysikuu. LEHTIKUVA / ANTTI AIMO-KOIVISTO

Pekka Toveri: Joko Kuunatsit-elokuva esitetään Venäjällä dokumenttina?

Ex-tiedustelupäällikön mielestä ulkoministeri Sergei Lavrovin puheet muuttuvat yhä oudommiksi.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov on tunnettu mielikuvituksellisista ja vähintään totuuden rajoja venyttävistä lausunnoistaan.

Hiljattain Lavrov väitti, että Asovanmerelle oli aiemmin rakenteilla ”anglosaksinen laivastotukikohta”, jota olisi voitu käyttää Venäjälle hyökkäämiseen.

– Puolustamme turvallisuuttamme, ulkoministeri perusteli Venäjän sotatoimia Ukrainassa.

Puolustusvoimien pääesikunnan entinen tiedustelupäällikkö, kenraalimajuri evp Pekka Toveri kommentoi Twitterissä sarkastisesti Venäjän ulkoministerin propagandapuheita.

– No niin. Taas ollaan askelta lähempänä sitä päivää kun Kuunatsit-elokuva esitetään Venäjällä dokumenttina ja todisteena Naton ja Ukrainan salaliitosta Venäjää vastaan, hän tviittaa.

Kuunatsi-elokuvalla hän viitannee suomalaiseen Iron Sky -elokuvaan. Tieteiskomedia kertoo toisen maailmansodan jälkeen kuun pimeälle puolelle paenneista natseista, jotka valmistelevat siellä Neljännen valtakunnan perustamista Maahan.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)