Verkkouutiset

Venäläispoliitikko vaatii ydiniskua Turkkiin

Kohulausunnoistaan tunnetun Vladimir Zhirinovskin mukaan Istanbul olisi helppo tuhota ydinpommilla kokonaan.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Venäjän parlamentin alahuoneen, duuman, jäsen Vladimir Zhirinovski on kehottanut Venäjän presidentti Vladimir Putinia tekemään ydiniskun Turkin Istanbuliin, kertoo Mirror Online.

‒ Ydinisku voi tuhota Istanbulin helposti. Vain yksi ydinpommi voisi huuhtoa kaupungin mennessään, Zhirinovski kertoi moskovalaisen radiokanavan haastattelussa.

Isku olisi kosto Turkille. Turkkilaiset hävittäjät pudottivat venäläisen rynnäkkökoneen tiistaina Turkin ja Syyrian välisellä raja-alueella. Turkin mukaan kone loukkasi sen ilmatilaa. Venäjä on kiistänyt ilmatilaloukkauksen.

Zhirinovski tunnetaan aiemmista kohulausunnoistaan. Hän on muun muassa esittänyt Ukrainan alueiden liittämistä Puolaan, Romaniaan ja Unkariin, koska Keski-Ukrainan asukkaat ovat hänen mukaansa ”psykologisesti täysin yhteensopimattomia”.

Huhtikuussa Zhirinovski sai raivokohtauksen kesken suoran televisiolähetyksen ja muun muassa kehotti avustajaansa raiskaamaan raskaana olevan naistoimittajan.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)