Verkkouutiset

Euroskeptinen puolue ykkönen Britanniassa

Tuoreet mielipidemittaukset näyttäisivät eurovaalivoittoa Britannian itsenäisyyspuolueelle.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

The Sunday Timesin sunnuntaina julkaisema mittaus antoi Nigel Faragen johtamalle UKIP-puolueelle 31 prosentin kannatuksen. UKIP:n on euroskeptinen puolue, jonka tavoitteena on erottaa Britannia Euroopan unionista.

YouGovin tekemä mittaus näytti työväenpuolueelle 28 prosentin ja päähallituspuolue konservatiiveille vain 19 prosentin kannatusta. Hallituksen kakkospuolue liberaalidemokraatit saivat tyytyä 9 prosentin kannatukseen.

Puolueiden järjestys on sama kuin ComResin tutkimus viime kuussa. Sunday Mirrorin ja Independent on Sundayn julkaiseman gallupin mukaan UKIP:n kannatus oli 30 prosenttia, työväenpuolueen 28 prosenttia ja konservatiivien 21 prosenttia.

The Telegraph-sanomalehden 19. huhtikuuta julkaisemassa gallupissa järjestys oli hieman toinen, mutta näytti silti samaa trendiä. ICM-tutkimuslaitoksen mittauksessa työväenpuolueen kannatus oli 30 prosenttia, UKIP:n 27 prosenttia ja konservatiivien 22 prosenttia. Liberaalidemokraattien kannatus oli vain 8 prosenttia.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)