Muslimiryhmä syyttää ahdisteluyöstä naisten kevyttä pukeutumista ja juomista

Islamilainen painostusryhmä syyttää Facebookissa alkoholia ja naisten kevyttä pukeutumista Saksassa tapahtuneista häirintätapauksista.

  • LKS 20160113  People walk past the Cologne main train station in Cologne, western Germany on January 13, 2016 where dozens of apparently coordinated sexual assaults were perpetred against women on New Year's Eve. Authorities in the German city of Cologne said Tuesday that the number of criminal complaints arising from a rash of violence targeting women on New Year's Eve had risen to 561. / AFP / PATRIK STOLLARZ - LEHTIKUVA / AFP

    Kölnin rautatieaseman lähellä sattui uutenavuotena useita häirintätapauksia.

    ()

Islamilaisen painostusryhmä MuslimSternin mukaan Saksan on kiellettävä alkoholi, jos se haluaa ehkäistä maahanmuuttajien tekemää seksuaalista väkivaltaa, kertoo Daily Mail.

MuslimStern on kommentoinut Kölnin uudenvuoden tapahtumia, joiden vuoksi 520 naista on ilmoittanut tulleensa seksuaalisen häirinnän kohteeksi. Ryhmän mukaan naiset olivat keränneet huomiota kevyellä pukeutumisellaan, jollaiseen Pohjois-Afrikasta tulleet miehet eivät ole tottuneet.

MuslimStern vertaa Facebookissa Kölnin tapahtumia siihen, että antilooppi heitettäisiin nälkäisen leijonan eteen. Ryhmän mukaan on luonnollista ja osa biologiaa, että tällaisessa tilanteessa jotakin tapahtuu.

Heidän mukaansa naisten tulisi miettiä, onko järkevää poistua kotoaan kevyesti pukeutuneena ja humalassa. Vastuu on ryhmän mukaan tällöin naisella itsellään.

Ryhmällä mukaan Saksan hallituksen tulee kieltää alkoholi, koska se johtaa liikenneonnettomuuksiin, väkivaltaan ja raiskauksiin ja se on äärimmäisen vaarallista terveydelle.

MuslimSternillä on Facebookissa 20 000 seuraajaa.

Arvoisa kommentoija, kunnioitathan hyviä tapoja. Terävä kritiikki on sallittua. Henkilökohtaiset tai kansanryhmien solvaukset ja ihmisarvon loukkaukset poistamme. Voimasanojen käyttöä tai alatyyliä kohtaan meillä on nollatoleranssi. Emme voi myöskään julkaista ulkopuolisia linkkejä. Pysy asiassa.