Verkkouutiset

Muslimiryhmä syyttää ahdisteluyöstä naisten kevyttä pukeutumista ja juomista

Islamilainen painostusryhmä syyttää Facebookissa alkoholia ja naisten kevyttä pukeutumista Saksassa tapahtuneista häirintätapauksista.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Islamilaisen painostusryhmä MuslimSternin mukaan Saksan on kiellettävä alkoholi, jos se haluaa ehkäistä maahanmuuttajien tekemää seksuaalista väkivaltaa, kertoo Daily Mail.

MuslimStern on kommentoinut Kölnin uudenvuoden tapahtumia, joiden vuoksi 520 naista on ilmoittanut tulleensa seksuaalisen häirinnän kohteeksi. Ryhmän mukaan naiset olivat keränneet huomiota kevyellä pukeutumisellaan, jollaiseen Pohjois-Afrikasta tulleet miehet eivät ole tottuneet.

MuslimStern vertaa Facebookissa Kölnin tapahtumia siihen, että antilooppi heitettäisiin nälkäisen leijonan eteen. Ryhmän mukaan on luonnollista ja osa biologiaa, että tällaisessa tilanteessa jotakin tapahtuu.

Heidän mukaansa naisten tulisi miettiä, onko järkevää poistua kotoaan kevyesti pukeutuneena ja humalassa. Vastuu on ryhmän mukaan tällöin naisella itsellään.

Ryhmällä mukaan Saksan hallituksen tulee kieltää alkoholi, koska se johtaa liikenneonnettomuuksiin, väkivaltaan ja raiskauksiin ja se on äärimmäisen vaarallista terveydelle.

MuslimSternillä on Facebookissa 20 000 seuraajaa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)