Verkkouutiset

Putin tarkasti Venäjän uusimpia aseita – panssariauton ovenkahva jää videolla käteen

Venäjän presidentille järjestetty uusimpien aseiden esittelykierros ei mennyt nappiin.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Venäjän presidentti Vladimir Putin ei katsellut hyvällä uuden venäläiskaluston esittelyssä sattunutta noloa kömmähdystä.

Presidentti matkusti torstaina Sotshiin Venäjän uusimman aseteknologian esittelytapahtumaan. Siellä presidentille esiteltiin median läsnä ollessa muun muassa UAZ:n valmistamaa panssaroitua maastoajoneuvoa.

Life Newsin videolla (alla) Putin yrittää päästä median edessä tutkimaan tuliterää kulkupeliä. Hän ei kuitenkaan saa sen ovea auki. Apuun saapuu Putinin opas, panssarikenraali Aleksander Shevtshenko. Hän tarttuu tuliterän panssariajoneuvon kahvaan.

Oven avaaminen jää kuitenkin yritykseksi. Kahva nimittäin irtoaa kenraalin käteen. Taustalla seisova Venäjän asevoimien esikuntapäällikkö, kenraali Valeri Gerasimov vaikuttaa erityisen happamalta.

Sen jälkeen kenraali viskaa irronneen kahvan sisään ajoneuvon avoimesta ikkunasta ja yrittää avata oven sisäpuolen kahvasta. Sekään ei onnistu. Lopulta ajoneuvon takaovi saatiin auki.

”Nappiin meni”, Putinin kerrotaan todenneen sarkastisesti.

Asiasta uutisoivan Radio Free Europen mukaan venäläiskalusto on pettänyt Putinin aiemminkin median edessä. Joitakin vuosia sitten presidentin piti koeajaa Ladan uusinta mallia. Putin hyppäsi ratin taakse kameroiden edessä, mutta ei tahtonut saada autoa käyntiin.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)