Verkkouutiset

Pohjois-Korean suuret olutfestivaalit peruttiin – ilmeisesti vettä ei ole tarpeeksi olutta varten

Pohjois-Korean ensimmäiset olutfestivaalit vuosi sitten olivat suurmenestys. Nyt festivaalit jouduttiin perumaan.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Taedonggangin valmistama olut on pohjoiskorealaisille ylpeyden aihe. Niitä mainostetaan maailman parhaina.

Pohjois-Korea julkaisikin uuden, ”maailman parhaan oluen” juuri olutfestivaalien alla, mutta ihmiset eivät pääse maistelemaan sitä, koska festivaalit peruttiin ilmeisesti siksi, että vettä ei ole tarpeeksi oluen tekemistä varten.

Taedongjoen olutfestivaalien oli määrä alkaa tällä viikolla Pohjois-Korean pääkaupungissa Pjöngjangissa, mutta ne peruttiin yllättäen.

Festivaaleja varten oli valmistettu uusi Taedonggangin valmistama olut, joka päätettiin kuitenkin julkaista, vaikka ihmiset eivät vielä pääsekään sitä maistelemaan.

Newskweekin mukaan festivaalien perumiselle ei ole kerrottu syytä. Pohjois-Koreaan matkoja järjestävä kiinalainen Koryo Tours kuitenkin ilmoittaa tiedotteessaan, että peruminen ”johtuu mahdollisesti tämän hetken kuivuudesta, joka on aiheuttanut maassa paljon harmia”.

Pohjois-Korea kärsii tällä hetkellä pahimmasta kuivuudesta 16 vuoteen YK:n ruoka-ja maatalousjärjestön mukaan.

Pohjois-Korean nykyisen diktaattorin Kim Jong-unin isä Kim Jong-il perusti valtio-omisteisen Taedonggangin panimon vuonna 2001. Pohjois-Korea osti panimo-osaamisen Saksasta ja laitteiston Englannista.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)