Verkkouutiset

John McCain sanoi Kim Jong-unia hulluksi lihavaksi lapseksi, Pohjois-Korea sanoo kostavansa

Pohjois-Korean mukaan kyse on lähes sodanjulistuksesta.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Amerikkalaissenaattori John McCain totesi alla näkyvässä MSNBC:n haastattelussa Kim Jong-unista, että ”Pohjois-Koreaa johtava hullu lihava lapsi” on pahempi kuin jotkut historian pahimmista diktaattoreista.

– Emme ole tekemisessä edes sellaisen kuin Josif Stalinin kanssa, jolla oli tiettyä rationaalisuutta barbaariudessaan, John McCain sanoi.

Pohjois-Korean vastauksessa todetaan Daily Callerin mukaan maan johdon arvoa loukatun.

Pohjois-Korean ulkoministeriön puhemiehen mukaan kyseessä on ”vain manifesti heidän pahimmasta vihamielisyydestään Korean demokraattisen kansantasavallan ideologiaa ja sosiaalista järjestelmää ja ihmisiä kohtaan ja vakava provokaatio, joka on lähes sodanjulistus”.

– Korean demokraattisen kansantasavallan virkamiehet ja kansa pitävät ylimmän johtonsa arvokkuutta elämänään ja sielunaan, puhemies totesi.

– Kun kaverit kuten John McCain ja Ted Cruz tekevät sodanjulistukseen verrattavan provokaation maata vastaan, maa tekee vastatoimia. He tulevat katkerasti kokemaan katastrofaaliset seuraukset heidän vastuuttomasta suunpieksennästään ja sitten katumaan, koska on liian myöhäistä.

Viittaus senaattori Ted Cruziin tulee siitä, että hänen lakihankkeessaan määritellään Pohjois-Korea terrorismin valtiolliseksi tukijaksi.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)