Verkkouutiset

Marine Le Pen kieltäytyi käyttämästä päähuivia – tapaaminen suurmuftin kanssa peruuntui

Marine Le Pen perui tapaamisen Sheikh Abdel-Latif Derianin kanssa, koska hänen vaadittiin pukeutuvan tapaamisessa muslimien päähuiviin.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Ranskan presidenttiehdokas ja Front National -puolueen johtaja Marine Le Pen on perunut tapaamisensa Libanonin suurmuftin kanssa, koska ei halunnut käyttää päähuivia.

”Voitte lähettää terveisenä suurmuftille, mutta en tule peittämään itseäni”, Le Pen sanoi toimittajille Independentin mukaan.

Libanonin viranomaiset olivat sanoneet Le Penille, että hänen tulisi käyttää hiukset peittävää päähuivia tapaamisessaan suurmufti Sheikh Abdel-Latif Derianin kanssa.

Le Penin nähtiin poistuvan sovitusta tapaamispaikasta ja pudistavan päätään. Hän kommentoi tapaamisen peruuntumista toimittajille ja poistui paikalta autollaan.

Maahanmuuttokriittinen Le Pen tekee tällä viikolla kolmen päivän vierailun Libanoniin. Vierailun yhtenä tarkoituksena on vahvuuksien osoittaminen presidentin tehtävää varten. Ranskan presidentinvaalien ensimmäiseen kierrokseen on aikaa kaksi kuukautta.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)