Verkkouutiset

Raiskattu nainen joutui perheensä ”kunniamurhan” uhriksi

Syyriasta paenneen naisen murha kuohuttaa Saksassa.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Tulkkina toiminut nainen oli paennut Syyrian sisällissotaa 2011 jouduttuaan syyrialaissotilaiden joukkoraiskaamaksi, kertoo Fox News. Raskaana ollut nainen löydettiin puukotettuna ja haudattuna syyrialaisten pakolaisten majoituskompleksin takaa Deussaun kaupungissa.

Pääepäiltyjä ovat tällä hetkellä hänen isänsä ja kaksi veljeänsä, joiden epäillään tehneen ”kunniamurhan” raiskauksen jätettyä naisen ”epäpuhtaaksi”. Kolmikko on edelleen kateissa ja heidän uskotaan paenneen Turkkiin tai jopa palanneen Syyriaan.

Ennen kuolemaansa naisen veljet ja äiti olivat kohdelleet häntä kaltoin ja kertoneet hänen ansaitsevan kuoleman. Sanomalehtitietojen mukaan myös äidin toimia tutkitaan.

Viimeisen kahdenkymmenen vuoden aikana Saksassa on tapahtunut vähintään 129 todennettua ”kunniamurhaa”. Poliisin tekemän tutkimuksen mukaan tällaisia murhia tehtiin maassa keskimäärin 13 kappaletta vuodessa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)