Verkkouutiset

Japanin hallitus sadomasokismiskandaalin kourissa – Ministeri: ”ei kuulu harrastuksiini”

Japanin hallitus on skandaalin kourissa jo kolmatta kertaa reilun kuukauden sisällä.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Japanissa pääministeri Shinzo Aben hallitus on lyhyen ajan sisällä jo kolmannen skandaalin kourissa. Kaksi ministeriä erosi aiemmin poliittiseen toimintaan tarkoitettujen rahojen väärinkäytöstä vaalikampanjoinnissa. Nyt tilalle tulleeseen ministeriin kohdistuu epäilyjä näiden varojen käytöstä sadomasokistiseen teemaravintolaan Hiroshimassa.

Juuri nimitetty kauppaministeri Yoichi Miyazawa kiistää käyneensä itse ravintolassa. Hänen mukaansa kyseessä oli hänen henkilökuntaansa kuuluva työntekijä. Kuluerä oli merkitty poliittiseen toimintaan käytettyjen varojen vuosiraporttiin edustuskuluina.

”Tämä ei kuulu harrastuksiini”, ministeri kertoi ravintolan teemaan viitaten. Hänen mukaansa on kuitenkin totta, että tällainen kuluerä on syntynyt. Se ei hänen mielestään kuitenkaan kuulu vuosiraporttiin tai maksettavaksi poliittisista varoista, vaan kyseessä on ollut merkintävirhe.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)