Verkkouutiset

ISIS-hakkerit jakoivat myrkytysohjeen vääräuskoisia varten

Terroristiryhmää tukevien hakkereiden jakamaa ohjetta on ladattu Telegram-sovelluksessa jo tuhansia kertoja.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Terroristiryhmä Isisiä tukeva hakkeriryhmä on julkaissut yksityiskohtaisen ohjeen, jossa neuvotaan, kuinka myrkyttää vääräuskoiset, kertoo Express. Cyber Kahilafah -niminen ryhmä on jakanut ohjeen Telegram-sovelluksessa, ja jo tuhannet sovelluksen käyttäjät ovat ladanneet sen.

Mujahideenin myrkkykäsikirjaksi nimetyssä ohjeessa neuvotaan, miten valmistaa kotitekoisesti myrkky länsimaisten vääräuskoisten tappamiseksi.

Ohjeessa kerrotaan, että siinä neuvottavia myrkkyjä on testattu eläimillä. Ohjeessa mainitaan, että myrkkyä saanut kani kirkui ja kuoli heti niin, että veri lensi sen suusta.

Myrkkyohjeessa kehotetaan niiden valmistajia varovaisuuteen, sillä ”myrkyn valmistaminen voi olla paljon vaarallisempaa kuin räjähteiden valmistus”.

– Positiivisesti ajateltuna, voitte olla varmoja, että näitä myrkkyjä on todella testattu onnistuneesti, he he!, ohjeessa sanotaan.

Cyber Kahilafah on aiemmin jakanut Telegramissa muun muassa pomminteko-ohjeita.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)