Donald Trump: Haluan todella käydä vaalit Hillarya vastaan - minä voitan

Republikaanien ehdokkuutta lähellä oleva liikemies ei haluaisi Hillary Clintonin kompastuvan skandaaliin.

  • Sean Hannity (vas.) ja Donald Trump.

Fox Newsin Sean Hannityn keskusteluohjelmassa Donald Trumpilta kysyttiin demokraattien Hillary Clintonista, jota sähköpostiskandaalin uudet käänteet uhkaavat jälleen.

Donald Trump totesi puhuneensa asiasta jo jonkin aikaa ja sen olevan "erittäin vakavaa tavaraa". Hänen mukaansa demokraatit suojelevat Hillary Clintonia.

– Hänen tilanteensa on hyvin huolestuttava tilanne. Toisaalta, olen järkyttynyt, koska todella haluan hänen olevan vastaehdokkaani. Rakastaisin tilannetta että hän olisi vastassa, Donald Trump totesi hieman hymyillen.

– Teidän oman galluppinne mukaan hän häviää minulle. Haluan todella käydä vaalit häntä vastaan. Todella haluan. Sitä paitsi viimeinen henkilö, jonka hän haluaa vastaehdokkaakseen, olen minä.

Jo haastattelun alussa Donald Trump sanoi voittavansa vaalit riippumatta siitä, onko vastassa Clinton tai Bernie Sanders.

Arvoisa kommentoija, kunnioitathan hyviä tapoja. Terävä kritiikki on sallittua. Henkilökohtaiset tai kansanryhmien solvaukset ja ihmisarvon loukkaukset poistamme. Voimasanojen käyttöä tai alatyyliä kohtaan meillä on nollatoleranssi. Emme voi myöskään julkaista ulkopuolisia linkkejä. Pysy asiassa.