Verkkouutiset

”Vasemmistolaista fasismia” – Newt Gingrich vaatii Madonnan pidättämistä räjäytyspuheen takia

Entisen republikaanijohtajan mukaan pop-tähti on osa nousevaa vasemmistofasismia.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Madonna julisti lauantaina puheessaan Washington D.C.:n naistenmarssilla että hän on vihainen, ei hyväksy tyranniaa, kaikki marginalisoidut ovat vaarassa, pimeys on herättänyt heidät, vallankumous alkaa täältä ja hän on ajatellut paljon Valkoisen talon räjäyttämistä.

– Kyllä, olen vihainen. Kyllä, olen raivoissani. Kyllä, olen ajatellut hirveän paljon Valkoisen talon räjäyttämistä, Madonna sanoi.

Pop-tähti on sittemmin vetänyt sanojaan takaisin ja kiistänyt olevansa väkivaltainen.

Republikaanien entinen kongressijohtaja ja presidentti Donald Trumpin läheinen Newt Gingrich kommentoi asiaa Fox and Friends -ohjelmassa.

– Madonna on kuin nuoret fasistit jotka juoksevat ympäri kaupunkia rikkomassa ikkunoita. Heille kaikille pitäisi antaa maksimirangaistus, Newt Gingrich sanoi.

– Se mitä tämä on, on nousevaa vasemmistolaista fasismia. Hän on osa sitä. Ja minusta meidän on valmistauduttava puolustamaan itseämme. Totta puhuen, totuus on, hänet pitäisi pidättää.

Myös muun muassa tv-juontaja Piers Morgan sanoo kyseessä olevan vakava rikos ja pidätys olisi paikallaan. Hänen mukaansa pop-tähti luo pohjaa ajatukselle salamurhasta.

– Yritä mennä lentokentälle ja sanoa että olet ajatellut räjäyttää Valkoisen talon. Yritä!, Piers Morgan totesi aamuohjelmassaan.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)