Verkkouutiset

Lentoyhtiö vie tutustumaan marijuanaan – ”The smoking sign is off”

Coloradon matkailun arveltiin kasvavan merkittävästi osavaltion laillistettua vuodenvaihteessa marijuanan. Ensimmäiset marijuanaan liittyvät teemamatkat ovatkin jo myynnissä.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Lain mukaan 21 vuotta täyttäneet osavaltion asukkaat voivat ostaa noin 28 grammaa marijuanaa niistä 120 myyntipisteestä, joilla toistaiseksi on kauppaan lisenssi. Osavaltiossa vierailevat voivat ostaa määrästä puolet ja se on käytettävä Coloradossa.

Uuden lainsäädännön seurauksena useat yritykset ovat Mail Onlinen mukaan jo ryhtyneet markkinoimaan kannabismatkoja Coloradoon. Ne esimerkiksi kauppaavat matkoja, jotka teemaltaan muistuttavat Kaliforniaan suuntautuvia viinimatkoja: turistit pääsevät seuraamaan tuotantoa, mutta myös nauttimaan lopputuotteesta.

Lentoyhtiö Spirit Airways myy lisäksi tavallista halvempia lippuja Coloradoon kampanjatekstillä ”The smoking sign is off”.

Coloradon turistiorganisaatio on luvannut, ettei se käytä marijuanan laillistamista houkuttimena. Osavaltion hiihto- ja laskettelukohteissa puolestaan ollaan huolestuneita siitä, että niiden maine perheystävällisinä lomakohteina tahriintuu, vaikka laki kieltääkin marijuanan polttamisen julkisilla paikoilla.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)