Verkkouutiset

”Entä jos kristityt tekisivät pommi-iskuja” – arabinainen kehotti muslimimaita pyytämään anteeksi

Qatarissa asuvan naistoimittajan mukaan muslimit kieltäytyvät käsittelemästä terrorismia.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Christian Examiner kertoo naispuolisen arabitoimittaja Nadine Al-Budairin taannoisesta artikkelista Kuwaitin Al-Rai -sanomalehdessä.

Al-Budair sai kovaa arvostelua kysyttyään Al-Raissa, miten muslimit suhtautuisivat, jos kristityt räjäyttäisivät pommeja heidän toreillaan, romahduttaisivat heidän talojaan tai pakottaisivat muslimeja kääntymään. Hänen mukaansa arabimaat ovat kieltäytyneet puhumasta terrorismista eikä maissa ole länttä vastaavaa humanitaarista ilmapiiriä.

”Kuvitelkaa että läntinen nuoriso tulee tänne ja tekee itsemurhaiskun toreillamme ristin nimissä. Kuvitelkaa että kaksi pilvenpiirtäjää on romahtanut jossain arabimaan pääkaupungissa, ja että tuhansia vuosia vanhasta aineistosta puhuva kristillinen ääriryhmä on noussut ottamaan vastuun tapahtumasta, samalla ilmoittaen aikovansa elvyttää vanhat kristilliset opetukset, tulkintansa mukaan, ja palauttavansa maat elämään Jeesuksen ja apostolien ajan tapaan”, Nadine Al-Budair kirjoitti.

Hän pyytää lukijoitaan kuvittelemaan kristittyjä pappeja huutamassa kovaäänisiin, että Jumala vaatii uskottomien muslimien kuolemaa.

”Huolimatta Al-Qaidan ja ISIS:n terroristiteoista me (muslimit) olemme olleet (läntisellä) maaperällä vuosikausia ilman mitään huolta tai pelkoa. Miljoonat muslimituristit, siirtolaiset, opiskelijat ja työnhakijat (matkustavat länteen) ovet avoimena (heille) ja kadut turvallisina (heille)”, hän kuvaili.

”Kaikkien näiden farssien jälkeen joku arabianalyytikko tulee tyrkyttämään pateettista sanomaa ja siteeraamaan samoja sanoja ystävänsä korvan joita hän on sanonut miljoonat kerrat: ’Terroria tekevät muslimit eivät edusta muslimeja vaan vain itseään'”.

Nadine Al-Budair mainitsee Donald Trumpin olevan esimerkki siitä, että muslimien sietokyky on lännessä kuitenkin hiipumassa. Al-Budairin mielestä muslimivaltioiden tulisi pyytää muulta maailmalta anteeksi.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)