Verkkouutiset

Moskova perustaa sotilasyksikön korjatakseen väärennettyä historiaa

Venäjän presidentti Vladimir Putinin hallinto perustaa asevoimiin historiallisen revisionismin yksikön.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Venäjän puolustusministeriö on ilmoittanut perustavansa asevoimiin yksikön, jonka tehtävänä on taistella Neuvostoliiton historian ”väärentämistä” vastaan, kertoo uutissivusto UpNorth.

Uutissivusto RBC:n mukaan uusi historiallisen revisionismin yksikkö, jonka mukaan vallitseva tulkinta historiallisista tapahtumista tai siihen liittyvistä motiiveista on väärä tai puutteellinen, aloittaa toimintansa vuonna 2016.

UpNorthin mukaan Venäjän presidentti Vladimir Putinin hallinto kiistää, että Neuvostoliitto olisi miehittänyt Baltian maat vuonna 1940.

Putinin hallinto aloitti äskettäin kampanjan osoittaakseen Neuvostoliiton Ukrainassa vuosina 1932–1933 aiheuttaman nälänhädän huijaukseksi.

Venäjä on viimeisen vuosikymmenen aikana pyrkinyt vähättelemään ja peittelemään Neuvostoliitonharjoittamaa terroria ja palauttamaan diktaattori Josif Stalinin kunnian.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)