Verkkouutiset

Britannian pääministeri pitää maansa kristillisyyttä avaimena sen menestykseen

Britannia on kristillinen maa, sanoo pääministeri Sky Newsin mukaan.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

”Kristillisenä maana meidän tulee muistaa, mitä hänen (Jeesuksen) syntymänsä edustaa: rauhaa, armoa, hyvää tahtoa ja kaikkea muuta tärkeämpänä, toivoa”, pääministeri David Cameron sanoo joulutervehdyksessään.

”Uskoakseni meidän tulisi myös pohtia sitä tosiasiaa, että näiden tärkeiden uskonnollisten juurien ja kristillisten arvojen vuoksi Britannia on ollut niin onnistunut kotimaa kaikkien uskontojen edustajille ja uskonnottomille.”

Cameron muistaa tervehdyksessään myös kristittyjen vainoa ja Syyrian diktaattori Bashar al-Assadin sekä Daeshin eli ISIS-järjestön kotoaan pois ajamien pakolaisten vaikeaa tilannetta.

Tervehdyksen kristillisen sanoman korostamisesta pääministeriä on kritisoinut muun muassa National Secular Society todeten hänen olevan johtaja eikä ”kristittyjen johtaja”.

Kritiikkiä on maassa saanut osakseen myös työväenpuoluetta johtava Jeremy Corbyn, joka päätti olla tänä vuonna lähettämättä joulutervehdystä ollenkaan.

”Tämä on uutta politiikkaa – Corbyn peruuttaa joulun”, konservatiivien kansanedustaja Andrew Bridgen sanoi Daily Telegraphille.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
Ruoka

Ruoan hinta kääntyi laskuun

Elintarvikkeiden hinnat kääntyivät vuoden ensimmäisellä neljänneksellä laskuun ja myyty määrä nousi kasvuun.

Ruoka

Ruoan hinta kääntyi laskuun

Elintarvikkeiden hinnat kääntyivät vuoden ensimmäisellä neljänneksellä laskuun ja myyty määrä nousi kasvuun.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)