Verkkouutiset

”Pitikö Bush meidät turvassa?”

Presidenttiehdokkaan George W. Bushia kehuvat kommentit poikivat vastamainoskampanjan Yhdysvalloissa, kertoo CNN.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Republikaanien presidenttiehdokkaaksi Yhdysvalloissa pyrkivän Jeb Bushin kriitikot ovat lanseeraamassa mainoskampanjaa, jossa lyödään ankarasti Jebin veljeä ja maan entistä presidenttiä George W. Bushia.

Kampanjavideossa (alla) kysytään, pitikö Bush amerikkalaiset turvassa heikolta taloustilanteelta tai terrorismilta. Myös hurrikaani Katrina ja Irakin sota nostetaan esiin.

Kampanja sai kipinän, kun Jeb Bush puolusti veljensä saavutuksia republikaaniehdokkaiden vaaliväittelyssä.

Donald Trump kutsui Bushin presidenttikautta katastrofiksi, jonka seurauksena Barack Obama valittiin Yhdysvaltain presidentiksi. Jeb Bush vastasi sanomalla veljensä pitäneen ”meidät turvassa”, saaden yleisöltä aplodit.

Bushin vaalikampanjan tiedottaja Allie Brandenburger pitää uutta kampanjaa esimerkkinä siitä, että vasemmisto on mennyt äärimmäisyyksiin.

”Nyt, kun Jeb on tuonut esiin suunnitelmansa ISIS-järjestön lyömiseksi, demokraateilla ei ole strategiaa ja he tekevät näitä pelkurimaisia hyökkäyksiä”, hän kommentoi.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)