Verkkouutiset

OP tarjoaa asuntolainaan lyhennysvapaata – Danske Bank nokittaa

OP ja Danske Bank tarjoavat asuntolaina-asiakkailleen jopa 12 kuukauden lyhennysvapaata edesauttaakseen talouskasvua.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Hankkeella tavoitellaan miljardiluokan kasvusykäystä ja pyritään luomaan talouteen ja talouskeskusteluun positiivisempaa virettä.

OP-ryhmän pääjohtaja Reijo Karhinen muistuttaa, että OP:n perustehtävään kuuluu edistää sekä asiakkaiden että toimintaympäristön kestävää taloudellista menestystä.

– Finanssikriisin alussa lupasimme kantaa vastuuta kansallisesta rahoitushuollosta. Nyt haluamme yhdessä asiakkaidemme kanssa antaa taloudelle oikea-aikaisen ja merkittävän piristysruiskeen, Karhinen sanoo.

Lyhennysvapaata tarjotaan sellaisille asiakkaille, jotka ovat hoitaneet laina-asiansa sopimuksen mukaan. Lyhennysvapaan voi saada 6 tai 12 kuukaudeksi, jolloin asiakas maksaa lainasta vain korkoja. Pankki ei tässä yhteydessä peri lyhennysvapaasta erillistä palkkiota, eikä lyhennysvapaa vaikuta lainojen marginaaliin. OP tarjoaa lyhennysvapaata näillä ehdoilla 31.5.2015 asti.

– Odotamme, että asiakkaamme tarttuisivat laajasti tähän mahdollisuuteen. Hankkeemme taloudellinen kasvusykäys on vähintään satoja miljoonia, mutta voi hyvinkin nousta jopa yli miljardiin euroon riippuen siitä, kuinka moni asiakkaamme lyhennysvapaaseen tarttuu. Samalla haastamme muut talouden toimijat ideoimaan omia sykäyksiään, Karhinen painottaa.

Yli miljardin euron positiivinen vaikutus talouteen saadaan, jos noin puolet OP:n asuntolaina-asiakkaista tarttuu tarjoukseen. OP:lla on asiakkaanaan reilusti yli 300 000 kotitaloutta, joilla on asuntolainaa. Heillä on asuntolainaa keskimäärin 90 000 euroa.

– Uskomme, että tämä on monelle asiakkaallemme iloinen uutinen. Nyt on oiva tilaisuus toteuttaa vaikka keittiöremontti tai joku muu arkielämän laatua parantava hanke, Karhinen sanoo.

Danske Bank tarjoaa myös luototusta

Danske Bank haluaa osaltaan tukea talouden elpymistä tarjoamalla asiakkailleen mahdollisuuden 12 kuukauden kestoisiin asuntolainojen lyhennysvapaisiin ilman kuluja ja marginaalin muuttamista. Lisäksi pankki edistää talouden kehitystä aktiivisella luototuksella.

Henkilöasiakkaista vastaavan liiketoimintajohtaja Kenneth Kaarnimon mukaan Danske Bank on mukana niiden pankkien rintamassa, jotka vauhdittavat maan talouskasvua.

– Lyhennysvapaat ovat yksi osa toimiamme, jolla edistämme maan talouden pyörien pyörimistä ja ihmisten mahdollisuutta tehdä tarpeellisia hankintoja. Toinen puoli on myös se, että haluamme olla aktiivinen luotottaja, jotta saamme ihmisiä liikkeelle niin asuntokaupoilla kuin muissakin isommissa hankinnoissa, Kaarnimo korostaa.

Pyynnön lyhennysvapaasta voi jättää verkkopankissa ja myönteisen vastauksen voi allekirjoittaa sähköisillä pankkitunnuksilla niin ikään verkossa. Jos asiakas haluaa lainaansa muita muutoksia, ne voi tehdä verkkotapaamisessa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)