Verkkouutiset

Ihminen on suurin tietoturvariski

Kauppakamarilta on ilmestynyt opas yritysten kyberturvallisuuteen.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kansainvälinen kauppakamari ICC vastaa yritysten tiedontarpeeseen kyberturvallisuudesta julkaisemalla kansainvälisten yritysasiantuntijoiden voimin laaditun ICC Cyber Security Guide for Business -oppaan.

– Yritysten riskienhallinta ei riittävästi tunnista kyberturvallisuutta. Yritykset omaksuvat uusia digitaalisia toimintatapoja tekemättä riittävää riskikartoitusta, toteaa Keskuskauppakamarin sähköisen liiketoiminnan asiantuntija Minna Aalto-Setälä.

Hänen mukaansa tuore opas toimii ensiapuna ongelmaan.

– Digitaalisuudessa ja kyberturvallisuudessa suurin riski on ihmisen aiheuttama. Ajan tasalla oleva yrityskohtainen ohjeistus minimoi ulkoista ja sisäistä riskiä myös kyberturvallisuudessa, muistuttaa Aalto-Setälä.

ICC Cyber Security Guide for Business -opas listaa keskeiset toimintaperiaatteet ja niiden vaatimat käytännön toimet. Opas sisältää myös itsearviointitestin, jolla yritys voi arvioida onnistumistaan kyberturvallisuudessa.

Opas on käytännön työkalu tarkistaa, onko yrityksen kyberturvallisuus kunnossa. Se sopii myös suomalaisyritysten käyttöön yrityskoosta riippumatta.

Oppaaseen voi tutustua sähköisenä osoitteessa: www.iccwbo.org/cybersecurity.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)