Verkkouutiset

Keskuskauppakamari kiittelee hallituksen liikennelinjauksia

Keskuskauppakamarin mielestä hallituksen liikennelinjaukset ovat oikeansuuntaisia.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Liikenne- ja viestintäministeriön esittämät linjaukset markkinoita avaavasta liikennekaaresta ovat Keskuskauppakamarin toimitusjohtajan Risto E. J. Penttilän mukaan oikeansuuntaisia.

– Kevyempi sääntely ja markkinoille pääsyn helpottaminen ovat oikea tapa vastata meneillään olevaan teknologiseen murrokseen, hän sanoo tiedotteessaan.

Liikennemarkkinan avaaminen on Penttilän mukaan suuri mahdollisuus samaan tapaan kuin telealan vapauttaminen oli 1990-luvulla.

– Suomeen ja Eurooppaan syntyi uusia toimintamalleja, kasvua ja menestyviä yrityksiä. Nyt tavoitteena tulee olla samanlaisen dynamiikan synnyttäminen liikennetoimialalle, hän toteaa.

– Yksityiskohdissa on paljon työstettävää, mutta on tärkeää, että etenemme nopeasti ja pidämme kiinni tänään julkaistuista periaatteista, Penttilä jatkaa.

Mikäli uudistus toteutetaan oikein, asiakas saa Penttilän mielestä mahdollisuuden valita erilaisista vaihtoehdoista itselleen tai edustamalleen yritykselle parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Onnistuessaan siirtyminen liikennekaareen tarkoittaa Penttilän mukaan merkittävää kilpailukykyloikkaa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)