Verkkouutiset

”Yrittäjien asemaa kaikin keinoin vaikeuttanut puolue haluaa tukkia vielä heidän suunsa suklaalla”

Jos tästä maasta halutaan etsiä ääripäitä, niin yksi sellainen on SDP ja yrittäjyys. Näin sanoo kansanedustaja Kaj Turunen (ps.).
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

– Näin vaalien alla demarit ovat tarjonneet suklaata yrittäjille. Tulee mielikuva, että puolue joka on kaikin keinoin vaikeuttanut yrittäjien asemaa haluaa tukkia vielä heidän suunsa – suklaalla, yrittäjäkansanedustaja ja Kaj Turunen sanoo.

Hän kysyy, mitä demarit ovat tehneet yrittäjyyden edistämiseksi? Ja vastaa: Eivät mitään.

– Sen sijaan yrittäjyyden vaikeuttamiseksi ja siten ilmapiirin heikentämiseksi paljonkin, Turunen toteaa.

Hän muistuttaa, että SDP on ajanut tällä vaalikaudella läpi muun muassa yrittäjien mustan häpeälistan, verovelkarekisterin.

– He ovat lisänneet merkittävästi pienille ja keskisuurille yrityksille hallinnollista taakkaa ulottamalla EU-sääntelyn koskemaan pienyrityksiäkin, vaikka direktiivit eivät sitä vaatisi. Olen istunut kuluneen vaalikauden eduskunnan talousvaliokunnassa, jonka rooteliin kuuluvat yritysasiat. Voin sanoa, että demarit ovat lähtökohtaisesti aina vaikeuttamassa yrittämisen edellytyksiä, Turunen kertoo.

– On käsittämätöntä kuinka vähän demareilla on tietoa tavallisen pienyrittäjän arjesta. Tähän tietämättömyyteen kun lisätään demareiden tekopyhä politiikka, niin lopputulos on säälittävä, Turunen sivaltaa.

Turunen haastaa SDP:n puheenjohtaja Antti Rinteen, kehitysministeri Sirpa Paateron tai eduskuntaryhmän puheenjohtaja Jouni Backmanin SDP:n tekemästä yrittäjäpolitiikasta, yrittäjyydestä yleensä ja keinoista luoda työpaikkoja maahamme.

– Toivon, että haasteeni otetaan vastaan. Jos ei oteta, niin se kertoo siitä, ettei demarit usko itsekään puheitaan, yli 30 vuotta yrittäjänä toiminut Turunen sanoo.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)