Verkkouutiset

Timo Soini väläytti printtejä toimittajien some-viestinnästä: ”Tällainen median käytös ei ole suomalainen tapa”

Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini arvosteli median toimintatapoja Immos-kohussa.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini ryöpytti linjapuheensa lopussa Turussa ankarasti mediaa liittyen kansanedustaja Olli Immosen (ps.) Facebook-kohuun.

Soini oli närkästynyt siitä, että toimittajat vaativat häneltä kommentteja, vaikka hän oli kesälomalla. Myös keinot olivat Soinin mielestä kyseenalaisia.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

Hän korosti, ettei perussuomalaiset tarvitse erityiskohtelua, samat säännöt kuin muillekin. Hän luetteli myös joitakin toimittajia nimeltä:

– Minulla on ikävä Arto Astikaisen, Pekka Vuoriston, Pertti Nymanin ja Anneli Sundbergin aikaa. Asiat piti osata, helpolla ei päästy, mutta he eivät menneet riman alle henkilökohtaisuuksiin, Soini sanoi.

Soini heilutteli käsissään printtejä toimittajien viesteistä sosiaalisessa mediassa. Viesteissä käytiin Soinin mukaan keskustelua, missä puheenjohtaja on ja miten hänet saisi kiinni. Kehotuksia tuli soittaa Tiina-vaimolle tai mennä heidän asunnolleen.

Soinin mielestä Immos-kohu sai aikaan ”epätervettä käytöstä”. Erityisesti häntä harmitti iltapäivälehti, joka kävi hänen kesäasunnollaan.

– En ollut saapuvilla, mutta sen sijaan perheeni vieraineen oli. Heillä ei ollut mitään tekemistä minun ammattini ja politiikkani kanssa, joten toivon, että vastaava ei toistu.

Soinin mukaan ”tällainen median käytös ei ole suomalainen tapa”.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)