Verkkouutiset

Timo Soini: Hallituskumppaneiden osalta ei ole kynnyskysymyksiä

Ykkösaamussa puhunut perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini sanoo, että puolue tavoittelee hallitusvastuuta, eikä hallituskumppaneiden osalta ole kynnyskysymyksiä.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Lauantaina Ylen Ykkösaamussa haastatellun perussuomalaisten puheenjohtaja, kansanedustaja Timo Soinin mukaan perussuomalaiset tavoittelevat hallitusvastuuta seuraavien vaalien yhteydessä, eikä hallituskumppaneiden osalta ole kynnyskysymyksiä. Vaikeinta hänen mukaansa olisi kuitenkin mennä ”Kataisen-Stubbin eurolinjalla”.

Soinin mielestä puolue on ollut oikeassa eurokriisin osalta, minkä hän kertoi myös syyksi sille, etteivät perussuomalaiset menneet hallitukseen vuoden 2011 eduskuntavaalien jälkeen. Periaatteita perussuomalaiset eivät hänen mukaansa myy jatkossakaan. Kynnyskysymyksiä löytyy hänen mukaansa asiakysymyksissä.

– Suomalaisten veronmaksajien rahaa ei jaeta pankeille tai keinotekoisen euroalueen pönkittämiseen, Soini sanoi.

Soinin arvion mukaan galluptilanne näyttää siltä, että seuraavan hallituksen muodostavat kolme suurimmasta neljästä puolueesta ja pienpuolueet jäävät pois.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)