Verkkouutiset

Kokoomuksen Satonen: Taloudenhoitoa ei voida laskea näpertelyn varaan

Kokoomuksen eduskuntaryhmän puheenjohtajan mukaan kaikki haluavat kasvua ja työllisyyttä, mutta puolueiden keinoista ei ole selvyyttä.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kansanedustaja Arto Satonen (kok.) perää muilta puolueilta konkretiaa sanojensa taakse puhuttaessa valtiontalouden tasapainottamisesta. Satosen mukaan kaikki puolueet ovat nyt sanoneet, että Suomi tarvitsee kasvua ja työllisyyttä, mutta ainoastaan kokoomus on esittänyt uskottavan listan tarvittavista rakenneuudistuksista työpaikkojen luomiseksi.

”Suomi ei totisesti ole tilanteessa, jossa taloudenhoito voidaan laskea hyvän uskon tai näpertelyn varaan”, Satonen sanoo tiedotteessaan.

Hänen mukaansa esimerkiksi SDP luottaa kahden prosentin kasvuun, mutta ei kerro millä keinoin se saavutetaan. Perussuomalaiset ja keskusta taas esittävät ratkaisuiksi biotaloutta ja digitalisaatiota.

”Nämä ovat hyviä tavoitteita, mutta eivät riittäviä keinoja. Toivoisin kokoomuksen tapaan muidenkin puolueiden kertovan avoimesti äänestäjille työlistansa.”

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)