Verkkouutiset

Paperiliitto on valmis aloittamaan neuvottelut

Paperiliiton hallitus päätti perjantaina, että liitto on valmis aloittamaan neuvottelut kilpailukykysopimuksen pohjalta.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Paperiliiton hallitus on päättänyt, että se on omalta osaltaan valmis aloittamaan neuvottelut maan hallituksen kilpailukykysopimuksen pohjalta.

Paperiliiton puheenjohtaja Petri Vanhala korostaa liiton tiedotteessa, että kyseessä on vasta ilmoitus valmiudesta aloittaa alakohtaiset soveltamisneuvottelut kilpailukykysopimuksesta.

– Lopulliset päätökset kilpailukykysopimukseen lähtemisestä tekee Paperiliiton valtuusto toukokuun loppuun mennessä, Vanhala kertoo.

Paperiliiton hallitus edellyttää, että ennen alakohtaisten neuvottelujen aloittamista maan hallitus ottaa selkeämmin kantaa työmarkkinakeskusjärjestöjen vaatimukseen peruuttaa kilpailukykysopimuksen vaihtoehtona olevat 1,5 miljardin lisäleikkaukset ja veronkorotukset.

Myös Ilmailualan Unioni IAU kertoi perjantaina olevansa valmis aloittamaan neuvottelut yhteiskuntasopimuksesta.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)