Verkkouutiset

Leena Meri: Ensin toimittajat haukkuivat rasistiksi Teemu Selänteen, nyt vuorossa on perussuomalaiset

Perussuomalaisten kansanedustajan mielestä toimittajien tarkoituksena on valita ja mistä ja miten puhutaan.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Perussuomalaisten kansanedustaja, varatuomari Leena Meri arvostelee voimakkaasti toimittajien toimintaa blogissaan. Hän sanoo ymmärtävänsä sen, että toimittaja haluaa julkisuutta ja kävijöitä sivuillaan. Meren mielestä huomio kiinnittyy kuitenkin paljolti perussuomalaisiin negatiivisessa hengessä.

– Katselin kun tammikuussa Teemu Selänne oli haukuttu pystyyn rasistina näiden samojen ihmisten toimesta. Nyt ovat vuorossa jälleen perussuomalaiset edustajat.

Meren mukaan toimittajat ovat sananvapauspoliiseja, jotka toimivat sekä poliisina, syyttäjänä ja tuomioistuimena. Tarkoituksena on hänen mukaansa kieltää kaikenlainen puhuminen niistä asioista, joista toimittajat eivät halua keskustelua käytävän kuin tietyssä valossa.

– Sanoin SuomiAreenassa, että haluammeko mennä Pohjois-Korean malliin jossa vääristä mielipiteistä joutuu jopa vankilaan? Ei saa puhua EU:sta, eurosta tai maahanmuutosta.

Rohkeita ihmisiä tarvitaan Leena Meren mukaan edelleen tuomaan keskusteluun aiheen kuin aiheen.

– Tätä nämä demokratian ja vapauden puolesta puhuvat toimittajat eivät halua, sillä he haluavat päättää mistä puhutaan ja erityisesti miten.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)