Verkkouutiset

”Jopa Päivi Räsäsen uskoisi kunnioittavan kansanvaltaa”

Jopa Päivi Räsäsen uskoisi kunnioittavan eduskunnan tahtoa ja kansanvaltaa. Näin sanoo SDP:n varapuheenjohtaja Sanna Marin.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Sanna Marin pitää kristillisdemokraattien puheenjohtaja Päivi Räsäsen puheita tasa-arvoisen avioliitolain mahdollisesta kumoamisesta hälyttävinä.

Räsänen sanoi lauantaina puoluevaltuustonsa kokouksessa, että eduskunnan perjantaina hyväksymä avioliittolain muutos on mahdollista kumota, jos seuraavasta eduskunnasta ja hallituksesta löytyy siihen riittävästi tahtoa.

– Eduskunta on käsitellyt aloitteen ja hyväksynyt sen. Sitä on kunnioitettava myös jatkovalmistelussa, Marin vaatii.

– Kansalaisaloitteen hyväksyminen on paitsi merkittävä edistysaskel tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden näkökulmasta, se myös valaa uskoa demokratian toimivuuteen. Jopa Päivi Räsäsen uskoisi kunnioittavan eduskunnan tahtoa ja kansanvaltaa, Marin sivaltaa.

Marinin mielestä Räsäsen puheet ovat vaarallisia ja voivat pahimmillaan heikentää kansalaisten uskoa demokraattiseen vaikuttamiseen.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)