Verkkouutiset

LM: Stubb 29, Vapaavuori 28, Orpo 23 prosenttia – Vapaavuori ja Orpo veisivät kaksintaistelun

Lännen Median kokoomusvaikuttajille tekemän kyselyn perusteella istuvalla puheenjohtajalla Alexander Stubbilla on korkein henkilökohtainen kannatus kokoomuksen puheenjohtajaksi.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kyselyn mukaan Jan Vapaavuori ja Petteri Orpo voittaisivat kuitenkin kaksintaistelussa Alexander Stubbin.

Lännen median kyselyyn vastasi peräti 722 kokoomusjärjestöjen ja -yhdistysten johtohenkilöä kaikkialta Suomesta. Heiltä kysyttiin, kenet he näkisivät nyt kokoomuksen puheenjohtajana.

Stubb sai 29,29 prosentin kannatuksen ja oli suosituin, niukasti ennen ex-ministeriä, Euroopan investointipankin varapääjohtajaa Jan Vapaavuorta (28,29). Sisäministeri Petteri Orpo oli kolmas 22,71 prosentin kannatuksella.

Näistä henkilöistä Stubb on ilmoittanut olevansa ehdolla. Orpon ja etenkin Vapaavuoren ehdokkuus on epävarmaa. Orpo on kertonut harkitsevansa ehdokkuutta.

Kaksintaistelun Vapaavuori-Stubb voittaisi Vapaavuori prosentein 56-44. Orpo puolestaan voittaisi kaksintaistelussa Stubbin prosentein 55-45.

Ehdokkaaksi jo ilmoittautunut Elina Lepomäki puolestaan häviäisi Stubbille prosentein 27-73.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)