Verkkouutiset

Suomi on EU-komission ensimmäisen tiedotuskampanjan pilottimaita

Euroopan komission ensimmäisessä tiedotuskampanjassa kerrotaan, kuinka Euroopan unioni tuo turvaa ja varmuutta kansalaistensa elämään jokaisessa EU-maassa.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Uusi EU-kampanja lanseerataan kuudessa pilottimaassa, jotka ovat Suomi, Saksa, Espanja, Latvia, Puola ja Portugali. Suomen kampanja käynnistetään 29. marraskuuta.

Kampanjaan sisältyy kuusi tv-mainosspottia ja printtimainosta. Kampanjan osana avataan myös verkkosivusto.

Suomessa kampanjassa keskitytään siihen, miten EU tukee ikäihmisten hyvinvointia ja itsenäistä ja mielekästä elämää mahdollisimman pitkään kotona asuen.

Vuoteen 2025 mennessä yli 20 prosenttia Euroopan kansalaisista on komission mukaan 65-vuotiaita tai tätä vanhempia. Suomessa yli 65-vuotiaat muodostavat lähes 25 prosenttia koko väestöstä vuoteen 2020 mennessä.

Suomalainen kuvataiteilija Juhana Moisander on tehnyt kampanjaan videoinstallaatioteoksen Vanhuus ei tule yksin, joka on esillä Helsingissä Lasipalatsin länsiseinässä 18. marraskuuta alkaen.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)