Verkkouutiset

”Mistä muista eläimistä on tullut ihmisiä?”

Laura Huhtasaari ei usko, että lajit voivat kehittyä toisiksi.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kansanedustaja Laura Huhtasaari (ps.) sanoo, ettei usko evoluutioteoriaan, jonka mukaan nykyihminen on polveutunut ihmisapinoista. Huhtasaaren mukaan teoriaa ei voida todistaa aukottomasti.

– Olen jo kerran sanonut, että jos sammakosta tulee prinssi se on satua, mutta jos sammakosta tulee prinssi vuosien ja vuosien päästä se onkin tiedettä. — Minusta sekin vaatii todella paljon uskoa, että ihminen on tullut apinasta, hän kirjoittaa Facebookissa.

Huhtasaari intoutui keskusteluun luettuaan Kari Enqvistin kirjan Uskomaton matka uskovien maailmaan. Hän sanoo uskovansa Jumalaan, ja toteaa, että maailma ei ole voinut syntyä sattumalta, vaan se on edellyttänyt Jumalan väliintuloa.

Huhtasaari arvioi, että lajit eivät voi pitkänkään ajan kuluessa kehittyä toisiksi lajeiksi.

– Mistä muista eläimistä on tullut ihmisiä? Rami, se nyt vaan on niin, että ihmiset eivät ole eläimiä, eikä eläimiä koskaan olleet. On ihan mahdoton teoria, että eläimistä tai eläimestä ajan saatossa tulisi ihminen.

Hänen mielestään osoitus evoluutioteorian puutteista on se, että tällä hetkellä maapallo ei elä ”puoli-apina-ihmisiä”.

Huhtasaaren Facebook-päivityksestä kertoi ensimmäisenä kirjailija Tiina Raevaara Suomen Kuvalehden blogissaan.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)