Verkkouutiset

Brittilehti uutisoi Fixitistä: Suomi tuomassa uuden poliittisen järistyksen EU:hun

Daily Express kertoo Sampo Terhon kannattavan Suomen luopumista eurosta.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Brittiläinen tabloidi Daily Express uutisoi perussuomalaisten puheenjohtajaehdokas Sampo Terhon Suomen EU-jäsenyyttä koskevista puheista. Jutun otsikon mukaan ”Fixit on ’todennäköinen'” ja että Suomi on tuomassa EU:hun uuden ”poliittisen maanjäristyksen”.

Lehti kertoo jutussaan Terhon sanoneen, että Suomen lähtö euroalueesta on ”sekä mahdollinen että jopa todennäköinen”.

Perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtajana toimiva Terho sanoi perjantaina esitellessään vaaliohjelmaansa, että Suomi ei olisi tarvinnut kilpailukykysopimusta, jos emme olisi eurossa.

Terhon mielestä ainoa tapa ylläpitää kilpailukykyä euroaikana ovat sisäiset devalvaatiot, jollainen istuvan hallituksen aikana on ensimmäistä kertaa tehty. Toinen vaihtoehto on paluu omaan valuuttaan 2020-, 30- tai 40-luvulla.

Daily Express kertoo Terhon johtavan kannatusmittauksissa vastaehdokastaan, europarlamentaarikko Jussi Halla-ahoa. Terhon kerrotaan olevan valmis kampanjoimaan Suomen EU-kansanäänestyksen puolesta, jos puolueen enemmistö kannattaa ajatusta.

”Me aiomme vahvistaa asemaamme Suomen ainoana euroskeptisenä puolueena”, Terhoa siteerataan.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)