Verkkouutiset

Nyt riitti maahanmuuttajatulva – Obamaa vaaditaan virkarikossyytteeseen

Entinen Alaskan kuvernööri Sarah Palin vaatii presidentti Barack Obamalle virkarikossyytettä rajojen avaamisesta laittomille maahanmuuttajille.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

– Nyt riittää vuosikausia jatkunut vallan väärinkäyttö tältä presidentiltä, varapresidenttiehdokkaana John McCainin kanssa vuonna 2008 Barack Obamaa vastaan kampanjoinut Sarah Palin kirjoittaa Breitbartin kolumnissaan.

– Nyt on aika virkarikossyytteelle. Amerikkalaisten työntekijöiden ja laillisten maahanmuuttajien puolesta kaikista taustoista, meidän pitää päättäväisesti asettua jokaista poliitikkoa vastaan oikealta tai vasemmalta, joka epäröi äänestää virkarikossyytteen puolesta, Palin vaatii kirjoituksessaan.

Laiton maahanmuutto on viime aikoina räjähtänyt käsiin Yhdysvaltojen ja Meksikon välisellä rajalla Texasissa ja Kaliforniassa. Obamaa on syytetty ongelman vähättelystä.

Sarah Palinin mielestä rajojen avaaminen laittomien maahanmuuttajien tulvalle on Obaman tarkoituksellista politiikkaa Yhdysvaltojen muuttamiseksi.

– Amerikkalaisen työntekijän on maksettava Obaman viimeisimmästä kriisistä raskaasti ansaituilla verodollareilla samaan aikaan, kun keskiluokan palkat alenevat, pysyvät työpaikat tulevat harvinaisemmiksi, yhteisöistä tulee tunnistamattomia ja konkurssikypsiä Obaman aiheuttaman laittoman maahanmuuton tulvan seurauksena, Palin kirjoittaa.

– Barack Obaman lukuisia virkarikoksia ei voi enää sivuuttaa. Jos kaiken tämän jälkeen hän ei ole asetettavissa virkarikossyytteeseen, kukaan ei ole.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)