Verkkouutiset

Kokoomuksen Grahn-Laasonen ja Männistö: ”Missähän Urpilainen on käynyt kesälomalla vesihiihtämässä?”



Kansanedustajat Sanni Grahn-Laasonen ja Lasse Männistö riemuitsevat valtiovarainministeri Jutta Urpilaisen "lähes Rukan hankiin verrattavissa olevaa herätystä" valtiontalouden tilasta.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Valtiovarainministeri ja Sdp:n puheenjohtaja Jutta Urpilainen kertoi lauantaina Sdp:n puoluevaltuustolle, että rakenneuudistukset tehtiin Sdp:n aloitteesta, kun puolue kesällä otti johtajuuden.

”Missähän Urpilainen on käynyt kesälomalla vesihiihtämässä, kun tällainen herätys on päässyt tapahtumaan. Olemme riemuissamme siitä ja tuemme Urpilaista sataprosenttisesti hänen pyrkimyksissään tasapainottaa Suomen valtiontalouden tila. Tässä samassa voimanpuuskassa voidaan varmasti ratkaista maaliin saakka kuntauudistus, sote-uudistus ja eläkeuudistuskin, eikö vaan”, kokoomuksen Lasse Männistö ja Sanni Grahn-Laasonen kannustavat tiedotteessaan.

”Nyt vaan, Jutta, lisää suurta johtajuutta ja tarmokkaita askelia! Lupaamme, että Kokoomus ei pistä hanttiin, kun esität lisää talouden tasapainotusta ja uusia rakenteellisia uudistuksia”.

Männistön ja Grahn-Laasosen mukaan kokoomus on mielellään jatkossakin ideapankkina, jos demareilta uhkaavat omat ideat loppua.

”Meille sopii hyvin, että niin Sdp kuin muutkin puolueet ottavat johtajuuden meille tärkeistä asioista. Tärkeintä on lopputulos! Eli ole hyvä Jutta, anna mennä, ei muuta kun taloutta tasapainottamaan sinun johdollasi”, he toteavat.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)