Verkkouutiset

Jättiselvityspyynnön viranomaiselta saanut kertoo: Eivät kysymykset siihen loppuneet

Aluehallintoviraston kysymyspatteri tuli jatkoaikapyynnön vuoksi ravintolalle, joka on ollut vuosikymmeniä samalla paikalla.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Verkkouutiset uutisoi perjantaina kansanedustaja Harri Jaskarin (kok.) julkistamasta kysymyssarjasta, jonka aluehallintovirasto lähetti ravintolayrittäjälle.

Kysymysten tarkoitus herätti ihmetystä.

Ravintolayrittäjä kertoo nyt itse Facebookissa, mistä oli kyse. Kysymykset liittyivät heidän hakemaansa jatkoaikaan.

– Tämä on ote meille tulleesta lisäselvityspyynnöstä. Kysymykset eivät loppuneet tuohon. Vastasimme kun kysyttiin, yrittäjä sanoo.

Hänen mukaansa ongelma asiassa on se, että virkamies voi itse määrittää nämä kysymykset. Kyse on vuosikymmeniä samalla paikalla toimineesta hotelli- ja ravintola-alan yrityksestä.

– Olemme vakavarainen ja asiamme pilkulleen lain mukaan hoitava yritys. Meille tehtiin kuukausi ennen tuota jatkoaikahakua tarkastus k.o viranhaltijan toimesta, mitään huomautettavaa ei tässäkään tarkastuksessa ilmennyt.

– Hetimiten tämän perään saan kyseisen vastinepyynnön lyhyellä palautusajalla postissa. Tässä on nyt kysymys jo lähinnä kiusanteosta sekä liiketoiminnan vaikeuttamisesta. Ei valvonnasta, hän katsoo.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)