Verkkouutiset

Wille Rydman: Sebastian Tynkkysen tyyli haitaksi kaikille aatteille joita hän edustaa

Kansanedustajan mielestä "oululaisen varakaupunginvaltuutetun" kannanottojen ei pitäisi aiheuttaa tarvetta hallitusryhmien väliselle kovistelulle.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kokoomuksen kansanedustaja Wille Rydman kirjoittaa Facebookissa, että Euroopassa on heinäkuun aikana sattunut ”niin monta islamistisen ideologian innoittamaa terroritekoa, että en pysy enää edes laskuissa mukana”.

– Samaan aikaan Suomessa poliittisen eliitin suurimpana murheena näyttää olevan se, että joku BB-uskottavuustason nuorisopoliitikko kirjoittelee jotain puolivillaista Facebookiin, Wille Rydman ihmettelee.

Hän tarkoittaa perussuomalaisten nuorten puheenjohtajaa Sebastian Tynkkystä, joka on vaatinut Suomen kansalaisuutta vailla olevien muslimien poistamista maasta.

– Voisi esittää senkin kysymyksen, että onko islamista rumasti sanominen 2010-luvun Suomessa niin suuri tabu, että se aiheuttaa tarpeen hallitusryhmien väliselle kovistelulle jopa sellaisessa tapauksessa, että sanojana ei ole edes kansanedustaja, vaan jokin oululainen varakaupunginvaltuutettu, Wille Rydman toteaa.

– Rehellinen mielipiteeni on, että Tynkkysen tyyli on haitaksi kaikille niille aatteille, joita hän edustaa, koska tapa, jolla hän ne esittää, ei lisää niiden uskottavuutta. Vastaavasti olen sitä mieltä, että Tynkkynen ei ole niin iso tekijä, että hänestä kannattaisi myöskään hallituspiireissä suuremmin murehtia.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)