Ville Niinistö: Vihreät lähtee kuntavaaleihin torjumaan hallituksen arvovalintoja

Vihreät esitteli lauantaina huhtikuisten kuntavaalien kärkiteemansa.

  • LKS 20170128 Vihreiden puheenjohtaja Ville Niinistö esitteli vihreiden vaalikampanjan kärkiteemat ja kampanjailmeen lehdistötilaisuudessa Vantaalla 28. tammikuuta 2017. LEHTIKUVA / MARTTI KAINULAINEN

    Ville Niinistö esitteli vaalikampanjan kärkiteemat ja kampanjailmeen lauantaina Vantaalla.

    ()

Puolueen kärkiteemat kuntavaaleissa ovat koulutus, ympäristö, köyhyyden torjuminen ja työllisyys. Puheenjohtaja Ville Niinistön mukaan puolueen viesti on se, että vihreät voi "torjua Juha Sipilän hallituksen tekemät kovat arvovalinnat."

– Vihreät haluaa palauttaa kaikkien lasten oikeuden varhaiskasvatukseen ja ottaa askeleita kohti maksutonta varhaiskasvatusta. Me torjumme myös hallituksen ajamat ammatillisen koulutuksen suurleikkaukset, jotka ajavat toisen asteen koulutuspaikat yhä kauemmas nuorista, Niinistö totesi puolueen puheenjohtajapäivillä Vantaalla.

Niinistön mukaan vihreät tavoittelee 14 prosentin kannatusta ja valtuutettujen lisäämistä puolella noin viiteensataan valtuutettuun.

Arvoisa kommentoija, kunnioitathan hyviä tapoja. Terävä kritiikki on sallittua. Henkilökohtaiset tai kansanryhmien solvaukset ja ihmisarvon loukkaukset poistamme. Voimasanojen käyttöä tai alatyyliä kohtaan meillä on nollatoleranssi. Emme voi myöskään julkaista ulkopuolisia linkkejä. Pysy asiassa.