Verkkouutiset

Hallitukselle luottamuslause äänin 96-61

Juha Sipilän hallitus selvisi maataloudesta tehdystä välikysymyksestä.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Eduskunta äänesti keskiviikkona suomalaisen maatalouden kriisistä jätetystä välikysymyksestä.

Äänestyksessä 96 kansanedustajaa äänesti hallituksen nauttiman luottamuksen puolesta. 61 kansanedustajaa äänesti vastaan. Poissa oli 42 kansanedustajaa.

Vuoden kolmannen välikysymyksen olivat allekirjoittaneet Peter Östmanin (kd.) johdolla kristillisdemokraatit, vihreät, vasemmistoliittolaiset ja Rkp:n kansanedustajat.

Välikysymyksessä kysyttiin seuraavaa:

”Miten hallitus aikoo jatkossa helpottaa kriisiin ajautuneiden maatalousyrittäjien ahdinkoa ja nopeuttaa viivästyneiden maataloustukien maksua sekä parantaa maatalousyrittäjien mahdollisuuksia saada sopeutumislainoitusta, mitä hallitus aikoo tehdä purkaakseen tarpeetonta byrokratiaa, mihin toimenpiteisiin hallitus aikoo ryhtyä parantaakseen tuottajien asemaa elintarvikeketjussa, alentaakseen maatalouden tuotantokustannuksia ja nostaakseen tuottajahintoja, mihin toimiin hallitus aikoo ryhtyä lisätäkseen maataloustuotteiden vientimahdollisuuksia ja millä keinoin hallitus aikoo edistää kestävää ruuantuotantoa ja eläinten hyvinvointia”.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)