Verkkouutiset

”Raha tulee vihreiden mielestä budjetista, sähkö pistorasiasta, elintarvikkeet kaupasta”

Keskustan kansanedustaja ihmettelee vihreiden puoluekokousta.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kansanedustaja Mikko Kärnä (kesk.) kertoo Facebook-päivityksessään lukeneensa vihreiden puheenjohtaja Ville Niinistön pitämän puheen vihreiden puoluekokouksessa.

– Puhe oli hieno retorinen taidonnäyte ja pidin esimerkiksi perustulon ja tasa-arvon korostamisesta. Valitettavasti pintaa raaputtamalla tulee kuitenkin esille vihreiden todellinen strategia, Mikko Kärnä toteaa.

Hänen mukaansa tämän vihreiden todellisen strategian mukaisesti ”1. rahat tulevat budjetista, 2. sähkö tulee pistorasiasta ja 3. elintarvikkeet kaupasta”.

– Kapinapuheita taas ei voi kuin hämmästellä. Leikkauksia vastustetaan, vaikka vielä 2013 niitä pidettiin välttämättöminä, Kärnä toteaa.

– Jos kannatus näillä teeseillä nousee, niin romahduksen täytyy aikanaan olla melkoinen. (Winston) Churchillin puheiden lukemisen ja kopioimisen lisäksi toivoisi myös samanlaista valtiomiesmäistä asennetta. Tämä linja ei pitkälle kanna.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)