Verkkouutiset

Tarja Halonen Venäjän mediassa: Yhteistyö Vladimir Putinin kanssa tekee maailmasta turvallisemman

Venäläismedia kertoo Suomen entisen presidentin toivovan parempaa yhteistyötä Venäjän kanssa.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

– Herra presidentti, Vladimir Putin, olin jo huolissani teistä, koska kuvanne tulevaisuudesta oli niin synkkä. Mutta sitten näin, että te elättelette toiveita tulevasta yhteistyöstä, Tarja Halonen sanoi Valdai-klubin kokouksessa Venäjän valtiollisen Sputnikin mukaan.

– Meidän on työskenneltävä yhdessä tämän toteuttamiseksi, Halonen jatkoi.

Sputnik otsikoi uutisessaan, että ”Suomen entinen presidentti toivoo yhteistyötä Putinin kanssa, tehdäkseen maailmasta valoisamman”.

Jutussa sanotaan, että ”Halonen ilmaisi toiveensa paremmasta yhteistyöstä Venäjän presidentti Vladimir Putinin kanssa, jotta maailmasta tulisi turvallisempi ja vähemmän synkkä”.

Venäjän median uutisessa kerrotaan Suomen ja Venäjän avanneen diplomaattiset suhteet vuonna 1920 ja todetaan, että mailla on runsaasti yhteisiä hankkeita tieteessä ja taloudessa.

Suomen sanotaan olevan ”historiallisesti neutraali kansakunta”, joka ei ole koskaan ollut Naton jäsen. Suomella sanotaan olleen ”vakaa kumppanuus sekä Neuvostoliiton ja sittemmin Venäjän kanssa”.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)