Verkkouutiset

HS: Seksi kesken salaisten työtehtävien oli peruste irtisanomiseen

Suojelupoliisin kenttävalvontatehtävissä ryhmän varajohtajana toimineen miehen sai virkamieslautakunnan mukaan sanoa irti, koska hän harrasti toistuvasti virka-autossa seksiä kesken salaisten työtehtävien.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Helsingin käräjäoikeus tuomitsi miehen viime joulukuussa 20 päiväsakkoon virkavelvollisuuden rikkomisesta. Suojelupoliisi sanoi miehen irti viime tammikuussa. Mies tyytyi oikeuden tuomioon, mutta riitautti irtisanomisensa virkamieslautakunnassa. Lautakunnan päätöksestä kertoo Helsingin Sanomat.

Mies harrasti vuoden 2010 aikana useasti seksiä Internetin seuranhakupalvelussa tapaamansa naisen kanssa valvonta-ajoneuvossa kesken työtehtävien. Akti tapahtui aina alueilla, joilla suojelupoliisi kulloinkin suoritti salaisia valvontaoperaatioita.

Lautakunnan mukaan mies hoiti myös työpuhelun kesken seksin harjoittamisen. Hän oli kertonut seksikumppanilleen olevansa poliisi.

Virkamieslautakunnan mukaan mies menetteli toistuvasti tavalla, joka on ollut omiaan vaarantamaan salaiset kenttävalvontatehtävät ja saattamaan hänet kiristyksen ja laittoman tiedonhankinnan kohteeksi.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)