Verkkouutiset

Ex-kansanedustaja IL:ssa: Kuuntelin törkeitä vitsejä neljä vuotta korvat punaisina

Keskustan kansanedustajana toimineen Risto Aution mukaan hänen perussuomalaiset kollegansa kommentoivat täysistunnoissa naiset päästä varpaisiin.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Näyttelijä Risto Autio toimi keskustan kansanedustajana 2007-2011. Autio on kirjoittanut Iltalehden Ilonaan kaudestaan eduskunnassa.

”Oudoin oppimani seikka oli, että sattuma voi viedä järjen. Jouduin salissa eri puolelle käytävää kuin valtaosa ryhmästäni. Vieressäni ja takanani istuivat kaikki viisi perussuomalaista. Kuuntelin huonoja vitsejä ja törkeää kielenkäyttöä neljä vuotta korvat punaisina. Joka kerta kun RKP:n edustaja nousi puhumaan, joku persuista sanoi, että hurrit himaan. Naiset kommentoitiin päästä varpaisiin”, Risto Autio kirjoittaa.

Autio arvostelee eduskunnan budjettiäänestysmaratoneja. Häntä oli neuvottu poistumaan leikisti vessaan, jos ei voinut äänestää niin kuin halusi.

Risto Aution mukaan hänen piti opetella pelleily. Hän katsoo vaikuttaneensa yhteiskuntaan enemmän käsikirjoittamalla Kotikatua kuin kansanedustajana.

”Ei olisi pitänyt lähteä mukaan. Suutari pysyköön lestissään, näyttelijä kunniallisen teatterin puolella. Ei lähde järki päästä”.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)