Verkkouutiset

”Minulle riitti Suomen kirkon anarkia” – poliisikansanedustaja erosi kirkosta

Perussuomalaisten Mika Raatikainen sanoo eronneensa kirkosta.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Poliisina siviilissä toimivan kansanedustaja Mika Raatikaisen (ps.) Facebook-päivitys pääsiäismaanantaina oli lyhyt.

– Eroakirkosta.fi sai juuri uuden merkinnän. Minulle riitti Suomen kirkon anarkia, Mika Raatikainen kirjoitti.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

– Vois perustaa oman kirkon. Verotonta meininkiä ja jäseniä tulisi varmaan ovista ja ikkunoista… pitääkin alkaa selvitellä. Saarnamiehiä löytyy lähipubista, kirjastosta ja vaikkapa bussipysäkiltä, hän totesi kevyemmin.

Aiemmin Mika Raatikainen jakoi Facebook-seinällään muun muassa sisäministeriön tiedotteen Afganistaniin palautettavista ”kaikenlaisten viher-, kirkon- ym. hönöjen esittämien väitteiden oikaisemiseksi” ja uutisen mielenosoittajien yrityksestä tunkeutua sisäministeriöön. Mukana oli kirkon työntekijöitä.

– Joku perussuomalainen kun alkaisi huudella samanlaisia valheita niin… käräjäoikeudessa ja saletisti. No, katsotaan mitä näille neroille saadaan aikaiseksi, Raatikainen kirjoitti tuolloin.

Pääsiäisen aikana kansanedustaja kirjoitti useita päivityksiä, jossa arvosteli esimerkiksi Ylen monikulttuurisuus-ohjelmien ja Feminismistä islamissa -ohjelman esittämistä.

– Alankin odotella, näin feministisen islamin oppia tänään Yleltä saaneena, milloin täällä joku nerokas taidepaukkuaivo keksii tehdä jonkun setin, missä Muhammed on vaikkapa nainen, hän totesi.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)