Verkkouutiset

Perussuomalaiset Nuoret: Turvapaikanhakijoille maksettavat tuet lakkautettava

Perussuomalaiset Nuoret on huolissaan turvapaikanhakijoiden määrän kasvusta.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

”Nykyinen avokätiseen rahanjakoon perustuva integraatiopolitiikka on tullut tiensä päähän, minkä johdosta turvapaikanhakijoille maksettavat rahalliset tuet tulee lakkauttaa”, Perussuomalaisten Nuorten tiedotteessa todetaan.

Perussuomalaisten Nuorten mielestä turvapaikanhakijoiden virta Suomeen on seurausta korkeasta elintasosta sekä turvapaikanhakijoille annettavista rahallisista korvauksista. PS-nuorten mukaan Suomella ei ole tähän varaa, koska hyvinvointivaltiota ylläpidetään jo nyt velkarahalla. Jos turvapaikanhakijoiden virta jatkaa kasvuaan, rasitus näkyy julkisen sektorin kasvussa ja veronkorotuspaineissa.

Sisäministeriön mukaan Suomeen arvioidaan tulevan tänä vuonna jopa 15 000 turvapaikanhakijaa, mikä on kolminkertainen määrä verrattuna edellisvuoteen.

– Viime päivinä on tiedotusvälineissä levinnyt kuvia Suomeen tulleista turvapaikanhakijoista, joista suurin osa on nuoria miehiä. Naisia, vanhuksia tai lapsia ei juurikaan kuvissa näy – mutta älypuhelimia kylläkin. Nyt on Arkadianmäellä tehtävä johtopäätöksiä, toteaa Perussuomalaisten Nuorten puheenjohtaja Sebastian Tynkkynen, joka valittiin puolueen varapuheenjohtajaksi puoluekokouksessa kaksi viikkoa sitten.

Perussuomalaiset Nuoret kannattaa maahanmuuttoa, joka hyödyttää sekä Suomea että maahanmuuttajaa. Perussuomalaiset Nuoret haluaa, että maahanmuutto on sosiaalisesti ja taloudellisesti kestävää.

”Jos jatkamme entisellä linjalla, salakuljetus jatkuu Välimerellä tarkoittaen myös tuhansien ihmisten joutumista hengenvaaraan. Suomen täytyy Euroopan unionin tasolla painostaa tiukempaan rajavalvontaan ja Australian mallin käyttöönottoon salakuljetusveneiden pysäyttämisessä. Tämän lisäksi Suomen tulee omalta osaltaan huolehtia Dublinin asetuksen noudattamisesta ja siirtää turvallisten EU-maiden kautta tulleet turvapaikanhakijat välittömästi takaisin kyseisiin maihin”, Perussuomalaisten Nuorten tiedotteessa todetaan.

– Hallitusohjelmassa on sitouduttu tiukkaan kulukuriin ja normien purkuun, mutta nyt julkista sektoria ollaan paisuttamassa miljoonilla euroilla. Tyhjästäkö vastaanottokeskukset nousevat? Maksu lankeaa suomalaisille veronmaksajille, sanoo Perussuomalaisten Nuorten varapuheenjohtaja Aleksi Hernesniemi.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)