Verkkouutiset

Sosiaalihuollon 500 euron maksusitoumusta kaupattiin nettihuutokaupassa

Huuto.netin sivuilla myytiin tiistai-iltana "lahjakorttina" Vantaan kaupungin sosiaalihuollon 500 euron maksusitoumusta.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Nettihuutokaupan sivuille ilmoitettiin tiistai-iltana kello 17 jälkeen 500 euron lahjakortti. Kyseessä oli Vantaan kaupungin sosiaali- ja terveydenhuollon toimialan maksusitoumus, jolla Vantaa sitoutuu maksamaan huutokauppaajalle 500 euron edestä kodintarvikkeita kuten sängyn, patjan, ruokapöydän ja -tuolit, astioita, peittoja, valaisimia ja vastaavaa.

Maksusitoumuksen mukaan liike on avoin ja sellaiseksi käy esimerkiksi Ikea. Sitoumus on voimassa tammikuun ajan.

Huuto.netin sivujen mukaan huutokaupan osta heti -hinta oli 400 euroa. Kauppaajan ilmoittama lähtöhinta oli 320 euroa.

Huutokauppaajan ilmoitustekstin mukaan ”kolikon kääntöpuolena on se, että maksusitoumus on minun nimissäni ja minun pitää kuitata maksusitoumus oston yhteydessä”.

Kauppaaja kertoi olevansa 20-vuotias mies, joka opiskelee Helsingissä ja muutti ensiasuntoonsa tammikuussa 2014. ”Jouduin lainaamaan rahaa ostaessani kalusteita kotiini”.

”Pari päivää ostosten jälkeen sosiaaliviranomaiselta tuli päätös maksusitoumuksesta, sillä olen muuttanut ensiasuntooni. Muuttoani tuettiin tällä 500€ sitoumuksella. Olen kuitenkin pieneen asuntooni ostanut jo kaiken tarvittavan ja näin haluaisinkin pistää rahat johonkin itselleni tällä hetkellä järkevämpään”, ilmoituksessa todettiin.

EDIT: Kauppaaja toteaa keskiviikkoaamuna sulkeneensa kohteen ”kun tajusin että eihän tässä ihan näin voi menetellä”. Kauppoja ei siis oltaisi tehty.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)