"Ei sanoja kuvaamaan inhoani hyväuskoisen sallivia asenteita kohtaan, jotka ovat tehneet tämän"

Kokoomuksen Wille Rydman toi Facebookissa julki reaktionsa uutiseen raiskauksesta Helsingin keskustassa.

  • LKS 20150419 - Kokoomuksen kansanedustajaehdokas Wille Rydman tyytyväisenä puolueen vaalivalvojaisissa ravintola Maxinessa Helsingissä 19. huhtikuuta 2015. LEHTIKUVA Vesa Moilanen

    Wille Rydman.

    ()

Kansanedustaja Wille Rydman (kok.) linkitti maanantaina illalla Facebookissa tästä löytyvään Iltalehden uutiseen. Rydman lainasi siitä kohdan Helsingin käräjäoikeus on vanginnut viikonlopun aikana kaikkiaan neljä Lähi-idästä kotoisin olevaa miestä törkeästä raiskauksesta epäiltynä. lltalehden tietojen mukaan ainakin kolme heistä on Suomeen tulleita turvapaikanhakijoita.

– Näitä tulee nyt ilmi liki päivittäin. En löydä riittäviä sanoja kuvaamaan inhoani sitä politiikkaa ja niitä hyväuskoisen sallivia asenteita kohtaan, jotka ovat tehneet rakkaasta ja turvallisesta koti- ja synnyinkaupungistani tällaisen, Wille Rydman kirjoitti oheen.

Aiemmin lauantaina Rydman kirjoitti päivityksessään, että koko Geneven pakolaissopimus on laitettava uusiksi. Hänen mukaansa sen suomia oikeuksia käyttävät hyväkseen aivan muut kuin hädänalaiset.

– Venäjälle Euroopan turvapaikkanaivismi on tarjonnut oivan välineen hybridisodankäynnin monipuoliseen asearsenaaliin. ISIS:lle ja muulle islamilaiselle terrorismille se on tarjonnut väylän soluttautua ja laajentaa sotansa yhä uusille kentille. Huumekauppiaille, ihmissalakuljettajille ja muille gangstereille se on luonut yhä uusia ansaintamahdollisuuksia. Ja kaikki tämä Euroopan systemaattinen hyväksikäyttö on puettu "pakolaisuuden" pettävään valeasuun. Voi hyväuskoista, onnetonta vanhan sivistyksen mannerta!, hän totesi.

Arvoisa kommentoija, kunnioitathan hyviä tapoja. Terävä kritiikki on sallittua. Henkilökohtaiset tai kansanryhmien solvaukset ja ihmisarvon loukkaukset poistamme. Voimasanojen käyttöä tai alatyyliä kohtaan meillä on nollatoleranssi. Emme voi myöskään julkaista ulkopuolisia linkkejä. Pysy asiassa.