Verkkouutiset

Myöhästynyt kansanedustaja ollut poissa lähes joka toisesta lakivaliokunnan kokouksesta

Avioliittolain äänestyksestä myöhästyneelle kansanedustaja Mikael Jungnerille on kirjattu neljässä kuukaudessa 26 "muuta poissaoloa" valiokunnan kokouksista.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kahden Sdp:n kansanedustajan poissaolo keskiviikkoisesta eduskunnan lakivaliokunnan äänestyksestä on kuohuttanut tasa-arvoisen avioliittolain kannattajia.

Mikael Jungner myöhästyi äänestyksestä, jossa valiokunta otti asiasta tehtyyn kansalaisaloitteeseen kielteisen kannan äänin 10-6.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

Jungnerin myöhästymistä on käyty värikkäästi läpi sosiaalisessa mediassa ja tiedotusvälineissä. Muun muassa Sdp:n varapuheenjohtaja on tuohtunut poissaolosta.

Mikael Jungner tuli lakivaliokunnan jäseneksi Sdp:n Antti Lindtmanin tilalle tämän vuoden helmikuussa.

Lakivaliokunta on kokoontunut helmikuusta lähtien 57 kertaa.

Valiokunta pitää julkista poissaolotilastoa. Sen mukaan kansanedustaja Jungnerilla on ollut helmikuusta lähtien 26 ”muuta poissaoloa”. Ne ovat muita kuin sairauden tai perhevapaan takia olevia poissaoloja.

Lindtmanille ehti tulla helmikuussa yksi poissaolo. Eduskunnan sivujen mukaan poissaolotilasto on päivitetty 18.6.2014, joten siinä eivät ole viimeisimmät kokoukset.

Jungner oli ainoa valiokunnan jäsen, jolle kirjattiin yli kymmenen ”muuta poissaoloa” samalta ajalta.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)