Verkkouutiset

”Nykyään Arilla on Arvopohjaa”, ”kaikki homo-ongelmaiset” – Jussi Halla-aho tölvii UV:n kansanedustajia

Kansanedustajan Facebook-seinällä käynnistyi kuuma väittely perussuomalaisten ja entisten perussuomalaisten välillä.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kansanedustaja Ari Jalonen (uv.) jakoi Facebookissa keskiviikkona iltapäivällä Ylen uutisen. Siinä kerrottiin Satakunnan perussuomalaisten puheenjohtajaksi pyrkivästä Suomen Sisun varapuheenjohtajasta Riku Nevanpäästä.

– Jälleen uusi todiste puolueen muuttumisesta ja sisulaisten puolueen valtaamisesta ihan joka tasolla. Vastaavia puheenjohtajiston ja hallituksen vaihdostoimia on meneillään ympäri Suomea. Entistä ps-puoluetta ei enää ole, Ari Jalonen kirjoitti saatteeksi.

Vilkkaaseen ja katkeraan keskusteluun Jalosen seinällä on osallistunut useilla kommenteillaan myös perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho.

– En minäkään ole aiemmin ollut Arille ongelma. Hänelle kelpasi ihan hyvin sekin, että mainostin häntä vuoden 2011 eduskuntavaaleissa, Jussi Halla-aho kirjoitti ensin.

– Nevanpää sai kahdeksan ääntä. Aika vähän sisulaisia valtaajia oli paikalla :), hän jatkoi PS:n puheenjohtajavaalia tarkoittaen.

Jaloselta kysyttiin, ”sekoiliko” Nevanpää jo Jalosen aikana.

– Arilla ei silloin vielä ollut Arvopohjaa. Nykyään hänellä on, Jussi Halla-aho ehätti vastaamaan ennen muita.

– Arvopohjallisen näkemyksen mukaan esim. (Laura) Huhtasaari saa olla vaaleissa ehdolla ja vetää äänimäärällään myös Jalosen eduskuntaan, mutta hänen EI tule pyrkiä johtaviin tehtäviin puolueen sisällä.

– Kerrotko muuten, Ari, missä päin Suomea niitä ”vaihdostoimia” on käynnissä? (Anssi) Joutsenlahti on itse jättämässä tehtävänsä, Lapin piirin (Matti) Torvinen on loikannut uuvatteihin, ja Etelä-Pohjanmaan piirin pj (Raimo) Vistbacka heiluttaa kapinalippua, mutta muuten piirit ovat ilmaisseet olevansa valitun johdon takana, eikä ketään tietääkseni olla vaihtamassa, Halla-aho jatkoi.

Eräs kommentoija totesi, että ”on tämä vaan ihmeellistä. Suvakit, vihervassarit, homot ja valtamedia saavat olla ihan rauhassa, kun nykyiset ja entiset persut panettelevat toisiaan”.

– Kaikki homo-ongelmaiset taitavat olla uuvateissa, Jussi Halla-aho vastasi hänelle.

Halla-ahon eräitä muita kommentteja ketjussa olivat:

– Eikös uuvattien varapj (kansanedustaja Tiina) Elovaara ole ollut erityisen homomyönteinen?

– Uuvateissa on tiettävästi niitä, jotka boikotoivat presidentin vastaanottoa, koska siellä homot tanssivat keskenään.

– Juu, ei kannata itkeä uhkailuja fb:ssä. Niistä pitää tehdä rikosilmoitus. Poliisi on sitä varten.

Viimeinen kommentti oli Halla-ahon vastaus kirjoittajalle, joka ihmetteli perussuomalaisten vihapuheen määrää puolueesta eronneita kohtaan.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)