Verkkouutiset

Jussi Halla-aho: Olen tehnyt yksityiselämässäni virheitä

Europarlamentaarikko Jussi Halla-aho (ps.) ottaa Facebookissa kantaa keskiviikkona julki tulleeseen tietoon hänen aviottomasta lapsestaan.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

– Olen tehnyt yksityiselämässäni virheitä, joita en saa tekemättömäksi. Olen pyytänyt anteeksi niiltä, joille asia kuuluu, ja elänyt seurausten kanssa parhaan taitoni mukaan. Olen tunnustanut kyseisen lapsen ja huolehtinut muista asiaan kuuluvista velvoitteista, Jussi Halla-aho kirjoittaa julkisessa Facebook-statuksessaan.

Suomen Kuvalehti kertoi keskiviikkona, että perussuomalaisten puheenjohtajaksi pyrkivällä Halla-aholla on 1,5-vuotias avioliiton ulkopuolinen lapsi helsinkiläisen naisen kanssa.

Halla-aho vahvisti lehdelle tiedon aviottomasta lapsesta. Hän on naimisissa ja hänellä on lisäksi vaimonsa kanssa neljä lasta.

Halla-aho toteaa Facebookissa, että ”asia on ollut pitkään niiden tiedossa, joiden tarvitsee tietää”.

Hän toteaa, ettei asiassa ole moraaliselta kannalta ”mitään selittelemistä eikä puolustelemista”.

Halla-aho pitää asian tuloa julkisuuteen kiusallisimpana niille, jotka ovat tilanteeseen syyttömiä. Hän ei aio kommentoida asiaa enempää.

Europarlamentaarikko kiistää väitteet, että perussuomalaisten puheenjohtajaksi niin ikään pyrkivä Eurooppa- ja kulttuuriministeri Sampo Terho olisi vinkannut asiasta medialle.

– Totean painokkaasti, että tämä on perätöntä panettelua, Halla-aho kirjoittaa Facebookissa.

Perussuomalaiset valitsee puolueelleen uuden puheenjohtajan väistyvän Timo Soinin tilalle puoluekokouksessaan Jyväskylässä 10.–11. kesäkuuta.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)